Jolanda de Vries

jolandaContactgegevens:
06 41030693
jolanda.de.vries@gmx.net

Mijn naam is Jolanda de Vries. In augustus 2016 ben ik als trainer begonnen bij een MiLa loopgroep. Ik woon in Akkrum, samen met mijn vriend, onze zoon en dochter. Ik heb de HBO-opleiding Voorlichting en Communicatie gedaan en heb ongeveer tien jaar in dit vakgebied gewerkt.

Na de geboorte van mijn dochter ben ik wat langere tijd thuis geweest. Hardlopen is in die periode een steeds grotere hobby geworden. Na de nodige blessures in het verleden, ben ik me verder gaan verdiepen in looptechniek en trainingsopbouw en ben ik met voorvoetlanding gaan lopen. Wat een verbetering! Na eerst een tijd alleen getraind te hebben, ben ik lid geworden van de Lichtlopengroep van Harry. En met succes. Inmiddels heb ik diverse trails, halve marathons, een hele en een ultramarathon gelopen, met mooie resultaten.

Trainer worden bij een MiLa-jeugdgroep is voor mij een logische vervolgstap. De trainingsfilosofie achter het MiLa Meerjarenplan past bij hoe ik denk over hardlopen en trainingsopbouw. En wat een leuke, enthousiaste groep om mee te werken en me als trainer verder bij te ontwikkelen! Nadat ik in maart 2017 mijn diploma voor de Basislooptrainer 3 opleiding heb gehaald, ben ik in september begonnen met de Prestatie Looptrainer 4 opleiding van de Atletiekunie. In februari 2018 heb ik ook deze opleiding met succes afgerond.